" /> Çetinkaya server prefabrik - Prefabrik Ev ve Çelik Yapılar

Çetinkaya server prefabrik

Çetinkaya server prefabrik

Çetinkaya Server Prefabrik, ülkemizin dört bir köşesi için, her bütçeye uygun cep yakmayan fiyatlarla, hızlı kurulabilen, her mevsime ve tüm hava koşullarına uyum sağlayan prefabrik evlerle siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda dizaynlarla, üstün yalıtım standartlarında evler üreterek enerji tasarrufu sağlamanızı kolaylaştırırken, göz zevkinize de hitap ederek estetik görünüm yakalamayı başarıyor. Çetinkaya Server Prefabrik ürünü evlerle konforu, güveni, estetiği bir arada ve uzun yıllarca yaşamanız mümkün.

Çetinkaya Server Prefabrik, ihtiyacınız doğrultusunda her tarzda prefabrik evi, en kısa sürede üretip montajını yaparak sizlere güvenli bir yaşam alanı sunuyor. Firmamız Türkiye’nin her yerine konaklama dâhil olmak üzere hizmet vermektedir. Prefabrik evlerinizin siparişinden 15-20 gün sonra, belirttiğiniz yere teslimatı gerçekleştirilmekte, kurulum aşamasında ise zemin betonu atılıp evin mutfak dolaplarından, yer döşemesine, fayans ve parke döşeme işlerine kadar her ayrıntı titizlikle yapılıp, evleriniz sizlere oturuma hazır halde teslim edilmektedir.

Çetinkaya Server Prefabrik Ev Fiyatları

Modüler sistemi sayesinde çok çabuk kurulup demonte edilebilen Çetinkaya Server Prefabrik evler, çelik yapısı ile oldukça dayanıklı ve son derece ekonomiktir. Betonarme evler gibi şantiye ortamında değil fabrika ortamlarında üretilirler. Şantiye ortamında gerekli olan pek çok ekipman fabrika ortamında gerekli değildir. Dolayısıyla işçilik maliyetleri ile birlikte malzeme maliyetleri de oldukça düşer. Sonuç olarak bu gibi faktörler prefabrik ev fiyatlarına yansır ve betonarme evlere nazaran çok daha uygun fiyatlara prefabrik ev sahibi olmanızı sağlar. Ayrıca prefabrik evlerde kullanılan ürünlerin hepsi; pencere, kapı, dolaplar, çatı malzemeleri vb., TSE belgeli ve garantilidir. Dolayısıyla malzemeden çalma gibi bir işlem asla gerçekleştirilemez. Gönlünüzce yapılmış, güvenli bir evde 50-60 yıl sorunsuz oturabileceğiniz düşünüldüğünde prefabrik evler oldukça avantajlı olmaktadır. Yangına karşı da koruyucu olan bu evler, özel yapımları sayesinde terleme de yapmazlar. Dolayısıyla rutubetten oluşabilecek paslanma bu evlerde görülmez. Üstün ses, su ve ısı yalıtımıyla ailenizin bütçesine katkıda bulunan prefabrik evlere sahip olmak için Türkiye’nin her yerinden Çetinkaya Server Prefabrik’e ulaşabilirsiniz.

Çetinkaya Server Prefabrik Ev Modelleri

Çetinkaya Server Prefabrik ihtiyacınıza yönelik tüm alanlar için ve isteğinize uygun imal edilmiş prefabrik evlerle siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. İster tek katlı, ister iki katlı, isterseniz villa tipi evlerde oturmak isteyin hepsi sizler için mevcut. İsteğinize göre balkonlu ya da garajlı ev tercihleri yapmanız da mümkün. Bağ ve bahçelerinize, yazlık mekânlarınıza yazları ya da kışları kullanabileceğiniz evler almanız mümkün olduğu gibi aynı evleri dört mevsim de kullanabilirsiniz. Tarlanızda işlerinizi yaparken dinlenebileceğiniz küçük bir konteyner ev inşa ettirebilirsiniz ya da verandasında çay içeceğiniz, balkonundan yıldızları izleyeceğiniz bir ev de yaptırabilirsiniz. İnşaat alanlarında şantiye bürosu olarak kullanabileceğiniz prefabrik evlerden, işçi yemekhanesi olarak kullanabileceğiniz büyük mekânlara tüm ihtiyaçlarınızı prefabrik evlerle giderebilirsiniz. Okullar, hastaneler ve kamu binası ihtiyaçlarınızı yine prefabrik evler fazlasıyla karşılayacaktır. Deprem bölgelerinde geçici ya da kalıcı konut olarak, aşevleri olarak prefabrik evler imdadınıza koşacaktır. Muhtarlık binaları, halk wcleri, dükkan, dernek binası olarak kullanılabilecek aklınıza gelen her türlü konut ihtiyacına yönelik prefabrik evlerimiz mevcuttur. Çetinkaya Server Prefabrik, her ihtiyacınıza yönelik çeşitli prefabrik evlerle, yılın dört mevsimi, Türkiye’nin her bölgesine hizmet vermektedir. Zengin prefabrik ev modelleri ve ekonomik fiyatlarla siz değerli müşterilerimize bir telefon kadar uzağız. Kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmet için Çetinkaya Server Prefabrik sizleri bekliyor.

Server Prefabrik

05051414161
tr Turkish
X