" /> Prefabrik Ev Fiyatları - Prefabrik Ev ve Çelik Yapılar

Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik Ev

Prefabrik evler diğer betonarme evlere oranda daha uygun fiyatlı olmasının yanında daha güvenlidir. Özellikle deprem bölgesinde yer alan illerde daha çok prefabrik eveler kullanılmaya başlanmıştır. Prefabrik ev fiyatları diğer evlere oranla daha uygundur. Prefabrik ev firması olarak siz değerli müşterilerimize en iyi kalitede prefabrik ev hizmeti sunmaktayız. Ev içinde gerekli olan cam, pencere, kapı gibi detaylar firmamız tarafından yapılır. Bununla beraber ihtiyacınız olan zemin betonu ve ev temeli uzman ekiplerimiz tarafından sizler için hazırlanır. Bu durumda da sizler vakit ve zamana kaybı yaşamadan kısa süre içerisinde evlerinize taşınabilirsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olan firmamızdan en iyi hizmeti en uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.

Prefabrik Ev Fiyatları

Prefabrik ev fiyatları yapının metre karesine göre değişim gösterir. Firmamızdan alacağınız prefabrik ev için ilk etapta evin modelini beğenmeniz gerekir bunun için ofislerimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Akabinde prefabrik ev için zemin betonu hazırlama işlemine geçilir bunun için ücretin %30nu vermeniz yeterli olacaktır. Ücretin %30nu verdikten sonra zemin betonu sizler için sağlam bir şekilde hazırlanır. Geriye ev duvarlarını yapma işlemi kalır ve bunun içinde ücretin %40nı vermeniz yetecektir. Ücretin %40nı ödedikten sonra fabrikalardan gelen iskelet ve ev duvarları zemin beton üzerine konumlandırılır. Bunun için gelen ekip sizlerden herhangi bir ücret almaz ve yine gelen ekibin yemek ve konaklama masrafları firmamız tarafından karşılanır. Zemin betonu ve prefabrik evin iskelet sistemi oluşturulduktan sonra fabrikalardan hazır olarak gelen duvarlar eve monte edilir böylece evinizin kaba inşası bitmiş olacaktır.  Bir ev için gerekli olan elektrik sistemi, atık su gider istemi, musluk suyu sistemi gibi işlemler de tamamlanır. Evin kapı, pencere ve balkonları da tarafımızdan sizler için hazırlanır. Yine eviniz için gerekli olan çatı sistemi, ısı yalıtım sistemi de en ideal şekilde tamamlanır. Tüm bunların ardından mutfak dolabı, zemin fayansı, mutfak fayansı, tuvalet banyo fayansı ve klozet, duşa kabin gibi işlemlerde personellerimiz tarafından ek ücret alınmadan tamamlanır.

Yine oturma odası, salon ve çocuk odaları için gerekli olan parkelerde istediğiniz renklerde tamamlanır ve sizlere teslim edilir. Bütün bu işlemler için tarafınıza herhangi bir şekilde ek ücret çıkarılmaz. İki katlı prefabrik ev isteyenler içinde gerekli olan merdiven ve balkon detayları firmamız bünyesinde hazırlanarak sizlere anahtar teslim şeklinde teslim edilir.

Prefabrik Ev Firmalar

Prefabrik evler özelikle gelişmiş ülkelerde sıkça kullanılan alternatif evler arasında yer alır. Prefabrik ev firmalar tarafından hazır şekilde ev sahibi olmak isteyen kimselere sunulur. Kurulumu oldukça hızlı ve kolay bir şekilde olması nedeni ile pek çok insan tarafından prefabrik ev tercih edilir. Prefabrik ev yapan firmalar her zaman hava koşulların adayanlıklı ev yapmaktadır hal böyle olunca dört mevsim kullanım konforu sunan bu evler kişiler tarafından sıkça tercih edilir konuma gelmiştir. Özellikle mimari açıdan oldukça estetik görünen bu evler ister iki katlı ister tek katlı olarak dizayn edilebilir. Yine evlerde balkon ve teras isteyen kimler için balkon ve teras sistemleri hazırlanır.  Yangın için de oldukça dayanıklı olan evin duvarları yanmaz maddeler ile yapılmıştır bu nedenle herhangi bir yangın sırasında evin duvarları ve çatısı alev almaz.  Olası depremde evin iskelet ve duvar kısımları esner ve yıkılmaz bu haliyle oldukça fazla tercih edilir. Ev sahibi olmak isteyenler prefabrik evlerden kolay ve uygun fiyatlara faydalanabilirler.

Server Prefabrik

05051414161
tr Turkish
X