" /> Prefabrik Ev - Prefabrik Ev ve Çelik Yapılar

Prefabrik Ev

Prefabrik Ev

Prefabrik Ev

Betonarme evlerin gerek yapım aşaması  çok uzun sürdüğünden gerekse, maliyet bakımından çok yüksek olduğu için çoğu kimse artık prefabrik evlere yönelmiştir. Prefabrik ev kurumlum kolaylığı ve kullanım bakımından oldukça fazla tercih edilir. Prefabrik evlerin yapım aşaması ise, ilk etapta beton zemin hazırlanır, fabrikalardan nakliye ile getirilen çelik iskeletler beton zemin üzerine konumlandırılır ve duvar gibi diğer detaylar eklenir. Kişilerin isteklerine göre büyüklüğü ayarlanabilen prefabrik evler, uzun ömürlü ve sağlıklıdır. Prefabrik evler, ülkemizde kullanımı oldukça idealdir bunun nedeni ise, ülkemizin deprem kuşağında yer alıyor olmasıdır. Herhangi bir doğal afet sırasında bu evler esnek yapılı olduğu için yıkılmaz ve kişilere kesinlikle zarar vermez.

Prefabrik Evlerin Tercih Edilme Nedenleri

  • Prefabrik evler kolay kuruluma sahip olduğu için zaman kaybına neden olmaz, büyüklüğüne göre kurulumu çok kısa sürede tamamlanır.
  • Prefabrik evler, depreme ve yangına karşı dayanıklıdır.
  • Rutubet ve koku yapmaz, buda çocuk ve diğer insan sağlığı için son derece önemlidir.
  • Prefabrik evlerde ısı yalıtımı olduğu için kolay kolay oda ısısını dağıtmaz, yaz aylarında serin tutar.
  • Betonarme evlere oranla daha uygun fiyatlıdır.
  • Ev sahipleri evlerin yerini de – montaj yaparak başka bir alana taşıyabilirler.
  • Prefabrik evler iki katlı ve tek katlı olarak yapılabilir.
  • Prefabrik evler mevcut betonarme yapıların üzerine kurulabilir.

Prefabrik Yapılar Nerelerde Kullanılır?

Prefabrik yapılar Türkiye’nin hemen her bölgesinde kullanıma uygundur. Bu nedenle isteyen herkes prefabrik ev yaptırabilir. Uygun fiyatlarla yapılan prefabrik evler dışında prefabrik, iş yerleri de yapılabilir. Soğuğa karşı dayanıklıdır, yıkılmaz ve duvarları koku yapmaz. Yani prefabrik evler diğer betonarme evlere göre aynı özellikleri taşır. Prefabrik evlerde balkon ve teras ta mevcuttur. İster iki katlı isterseniz tek katlı olarak tercih ettiğiniz prefabrik evlerde balkon kullanımı da yapabilirsiniz. Yine prefabrik evlerde kullanılacak olan dış cephe boyası istediğiniz renklerde yapılabilir. Prefabrik ev temizliği de oldukça kolaydır. Duvarların iç kısmını yumuşak bir bez ve deterjan yardımı ile kısa sürede silebilir ve bakımını hızlı bir şekilde yapabilirlisiniz.

Server Prefabrik

05051414161
tr Turkish
X